fbpx

Usluge grafičkog dizajna

Sve u vezi nezaobilaznih priprema za štampu

Izrada logotipa

Logotip predstavljaja jedinstveni vizuelni identitet po kom će se vaša firma, brend ili proizvod razlikovati od konkurencije. Ukoliko vaši proizvodi ili usluge tokom vremena izazivaju bilo kakvu emotivnu reakciju potrošača, znajte da oni postaju prepoznatljivi i da vaš brend ima potencijala.

Unifikacija sadržaja

Standardizacija izgleda poslovne dokumentacije predstavlja kreiranje jednog vida autentičnosti koja će svim saradnicima, klijentima ili potrošačima ukazivati na poverenje. To znači da bi se unifikacijom svih dokumenata kreirao jedan jedinstven obrazac po kom biste postali prepoznatljivi.

Promo materijal

Tipografija je snažan element u grafičkom dizajnu. Tipografija je već mnogo vremena vitalan deo promotivnog materijala i reklama. Unifikacija zvaničnih dokumenata ili proizvoda posebnim vrstama fontova i karaktera može poboljšati određenu temu ili pak preneti raspoloženje.

Priprema štampanog materijala

Priprema za štampu predstavlja deo posla koji će obezbediti da ono što vidite na monitoru, zaista izađe iz štampe u željenom obliku, odnosno na željenom materijalu štampu. Sam dizajn mora biti upodobljen predmetu na koji se odnosi i to tako da bude idealna podloga na kojoj se svojstva datog predmeta bolje ističu.