fbpx

Portfolio

Naša ekipa je tokom godina sarađivala s različitim klijentima na mnogim uzbudljivim projektima. Na ovoj stranici možeš da zaviriš u naš svet kreativnosti, medijskog planiranja i produkcije. Otkrij kako smo pomogli brendovima da rastu i ostave trag u svetu digitalnog marketinga. Prouči različite sekcije i doživi raznovrsnost našeg rada. Ko zna, možda ćeš i ti postati deo naše uspešne priče!

Grafički dizajn

Dizajn koji ostavlja utisak

Verujemo da odličan dizajn može da promeni igru, zato se trudimo da kreiramo grafička rešenja koja će biti prepoznatljiva i ostati zapamćena.

Web dizajn i razvoj

Vaša digitalna vizit karta

Kao moderna agencija, razumemo važnost online prisustva za uspeh vašeg biznisa. Bilo da vam je potreban jednostavan informativni sajt ili složena online prodavnica, mi smo tu da vam pružimo usluge koje će vas istaknuti na tržištu.

Digitalni marketing

Ostavi trag na Didžitalu

Kroz naš rad, pokazujemo koliko nam je stalo do svakog projekta. Pogledaj kako smo pomogli našim klijentima da se istaknu u digitalnom svetu i ostave svoj trag na Didžitalu. Uživaj u našim pričama!

BTL marketing

Kreativni pristup van svih granica

Organizujemo događaje, promocije, aktivacije i sve što će tvoj brend učiniti nezaboravnim. Veruj nam, ovakve akcije ćeš želeti da ispričaš svima!

Foto i video produkcija

Fotografija govori 1000 reči, zar ne?

Svaki kadar i svaka fotka je pažljivo zabeležena kako bi izrazila tvoju priču i vrednosti.

Drago nam je što ti se dopadaju naši dosadašnji radovi! Ukoliko želiš da istražiš još neke od naših projekata, sada imamo i online katalog verziju našeg portfolio-a, koju možeš pregledati klikom na sledeći link. Tu ćeš pronaći bogat asortiman kreativnih radova, inspirativnih projekata i raznovrsnih rešenja koje smo ponosno obavili za naše klijente.